''Een droomtuin verbonden met de natuur''

Over dit project

Dit is een woning in het buitengebied, waar de mensen fantastisch wegkijken in de natuur. Voorlangs de woning loopt een vrij drukke weg. Deze hebben we afgezet met een hoge Ilexhaag, zodat je het verkeer niet ziet. Hier is voor ronde lijnen gekozen, zodat het mooi overloopt in de natuur.

Door het hoogteverschil in de tuin is er een geronde muur gemetseld, zodat dat deel van de tuin vanuit de woning goed zichtbaar is. Je haalt als ware de tuin naar binnen. Aan de achterkant loopt het gazon tegen de bestrating, zodat de klant vanuit de keuken mooi over het natuurgebied blijft kijken. Rechts langs de buren is een singel geplant met verschillende heesters en vaste planten, tegen de inkijk. In het lage gedeelte van de tuin hebben we fruitbomen geplant als boomgaard. In de borders zijn veel vaste planten gebruikt in combinatie met groenblijvende planten. Die komen in de winterdag weer mooi uit.

Alle verharding in de tuin is met oude gebakken stenen bestraat. Deze tuin is voorzien van een volautomatisch beregeningssysteem. Deze tuin hebben we dertig jaar geleden aangelegd en we hebben hem altijd mogen blijven onderhouden. De klant geniet nog steeds van de vormgeving, zichtlijnen en beplanting van deze tuin.

Samen starten aan uw project?

Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd hoe uw tuin eruitziet en kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Jan en Arnold Arends

Contact

1
Info
2
Voor- en Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Adres van de tuin *
Plaats *
Welke contactmethode heeft uw voorkeur?
Vul alle velden in
Ik wil graag contact hebben voor:
Mijn vraag gaat over:
Mijn Vraag:
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA van Google. Privacy policy | terms of services